Mærsk-familie sparker direktør ud

Jørn Steen Nielsen, mangeårige topchef i det familieejede Maersk Broker, forlader selskabet med næsten øjeblikkelig virkning.

Det skriver netportalen ShippingWatch, der erfarer, at der ikke er tale om en planlagt exit og gensidig forståelse mellem ejerne, de tre døtre efter afdøde skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møller.

Den 60-årige direktør Jørn Steen Nielsen har ingen kommentarer til det pludselige brud med Maersk Broker, men siger, at det bliver tungt.

- Det er en meget tung dør, jeg lukker efter mig efter mange år i A.P. Møller-Mærsk, siger Jørn Steen Nielsen til ShippingWatch.

Jørn Steen Nielsen har været mere end fire årtier i shipping, og været med til at bygge Maersk Broker op som et af verdens største mæglerselskaber inden for containerbefragtning, og som også er store inden for såvel tørlast- som tankbefragtning.

Jørn Steen Nielsen har været topchef i selskabet siden midten af 1990'erne. Det bliver selskabets mand i Asien med base i Hongkong, Anders Hald, der afløser den mangeårige direktør.

Mærsk Mc-Kinney Møllers yngste datter, Ane Uggla, overtog formandsposten i Maersk Broker, efter at hendes far døde i april 2012. Maersk Broker er en ren familieejet virksomhed, der intet har med hverken familiefonden eller A.P. Møller - Mærsk at gøre.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip