Mageløse Bayern München udraderer Roma med 7-1

22/10/2014

Bayern München konsoliderede tirsdag aften deres førsteplads gruppe E, da tyskerne vandt med hele 7-1 over italienske Roma.

Romerne har ellers haft en stærk sæson indtil nu i både Serie A og Champions League, men mod Bayern fik italienerne ikke et ben til jorden.

Det skyldes især, at det tyske mesterhold tirsdag aften var i fantastisk spilhumør.

Allerede efter ni minutters gik det galt for Roma. Arjen Robben fik lidt for meget plads i højre side af feltet, og efter et lille ryk væk fra sin modstander sendte han flot bolden over i bageste målhjørne.

1-0 til Bayern München og herfra greb sydtyskerne taktstokken. Bayern sad fuldstændig på spillet, uden at Roma kunne finde et modtræk.

Efter 23 minutter var den gal igen. Efter en fiks et-to-kombination, hvor Thomas Müller lagde bolden af med hælen, sparkede Mario Götze kontrolleret bolden i mål til 2-0.

Minuttet efter var den gal igen. Robert Lewandowski blev slet ikke dækket op på et indlæg, og umarkeret kunne han heade målet til 3-0 ind.

Men Bayern München var slet ikke færdige. Efter en halv time blev Robben dobbelt målscorer, da han sikkert gjorde det til 4-0 efter en flot aflevering i dybden af Lewandowski.

Hvis ikke lussingen fra den seneste scoring stadig varmede på kinden af Roma-spillerne, så sørgede den svenske dommer Jonas Eriksson for, at smerten tog yderligere til inden pausen.

Hjemmeholdets Kostas Manolas brugte armen til hjælp i feltet, og Eriksson dømte straffespark. Thomas Müller sparkede sikkert læderet i netmaskerne, og tyskerne kunne gå til pausen foran med 5-0.

Efter pausen vågnede Roma op, og i løbet af halvlegens første kvarter havde italienerne et par store chancer - begge gange til Gervinho.

Men ind ville bolden ikke. Først stod stolpen i vejen, og siden leverede målmand Manuel Neuer en klasseredning på et skud.

Efter 65 minutter gik den ikke længere for Neuer og Bayern München-forsvaret, som blev spillet tynde i højre side. Et indlæg blev sendt direkte ind i hovedet på Gervinho, og så var tredje gang lykkens gang.

Selvom tyskerne havde sluppet grebet om gashåndtaget, så ville indskiftede Franck Ribery og Xherdan Shaqiri også lege med til sidst.

Med 13 minutter igen fik Ribery en bold i dybden af Robben, og den lobbede han elegant over målmand Morgan De Sanctis. Minuttet senere var det så Shaqiris tur til at få nettet til at blafre.

I denne omgang så Roma-keeperen ikke godtud, og situationen var meget symptomatisk for opgøret i sin helhed.

Kampen sluttede med en 7-1-sejr til Bayern München, og med sejren fører tyskerne Champions Leagues gruppe E med maksimumpoint efter tre kampe. Roma ligger fortsat nummer to i gruppen.