Magnussen bliver noteret for bedste Renault-tid

Med en placering som nummer 15 efter fredagens anden Formel 1-træning imponerede Kevin Magnussen ikke på banen i russiske Sotji.

Men danskeren viste, at han internt på Renault-mandskabet er den klart hurtigste af de tre kørere, som var i aktion ved fredagens to træninger.

Magnussens bedste tid var 1 minut, 40 sekunder og 193 hundrededele. Det var et halvt sekund hurtigere end holdkammeraten Jolyon Palmer, som var 18. hurtigst af alle kørere ved begge træninger.

Ved fredagens første træning fik den 20-årige russiske testkører Sergej Sirotkin lov at køre i Renault-bilen, og han blev noteret for en tid, der var 0,7 sekunder langsommere end Magnussen, som måtte nøjes med rollen som tilskuer ved den første træning.

Mens Nico Rosberg var hurtigst i den første træning, så var Mercedes-makkeren Lewis Hamilton bedst i den anden træning i tiden 1 minut, 37 sekunder og 583 hundrededele.

Træningstider skal altid tages med et vist forbehold, fordi kørerne kan teste forskellige ting og eksperimentere med bilerne.

Lørdag er der kvalifikation, mens selve grandprixet afvikles søndag.

/ritzau/

Dagens Gossip