Magnussen: Button og jeg vil presse hinanden

Jenson Button og Kevin Magnussen skal sørge for at skaffe den Formel 1-succes til McLaren, der var en mangelvare i den forgangne sæson.

Nogle har spået, at Magnussen – selv om han er Formel 1-debutant – kan køre hurtigere end teamkammeraten. Det vil den 21-årige dansker ikke vurdere på nuværende tidspunkt. Han forventer, at de kan gøre hinanden bedre i 2014.

- Jeg tror, at Jenson og jeg vil presse hinanden som teamkammerater i en positiv retning, og at vi sammen kan løfte teamet. Jeg vil fokusere på at gøre mit bedste, og det er en høj målsætning, siger Kevin Magnussen.

Han mener samtidig, at det er for tidligt at definere et klart resultatmæssigt mål for den første sæson.

- Det er svært at sætte et mål resultatmæssigt, da man ikke kender sig selv i forhold til konkurrenterne. Jeg har et mål om at være tilfreds med min egen indsats. Jeg vil være tilfreds, hvis jeg føler, jeg ikke kunne have gjort det bedre.

McLaren har før haft en debutant med helt fremme i Formel 1 i skikkelse af Lewis Hamilton, og Magnussen håber, at en rookies sult kan blive en fordel for ham.

- Jeg ved ikke, hvor sultne alle andre er, men jeg ved, at jeg selv er sulten. Som rookie har man noget at skulle bevise. Man skal ind og gøre det godt fra starten. Der vil være nybegyndermotivation, men jeg tvivler på, at motivationen vil gå væk.

Den manglende erfaring ser han ikke som et problem.

- Jeg kommer til at lære rigtig meget med en stejl indlæringskurve i starten. Der kommer meget, jeg skal vænne mig til, men jeg kan ikke være bedre forberedt, så jeg er meget tryg, siger Magnussen.

Årets første grand prix køres i Melbourne 16. marts.

/ritzau/

Dagens Gossip