Magnussen efter 14.-plads: Håbede på crash foran

Den danske racerkører Kevin Magnussen var en overgang ikke langt fra at komme i pointene i søndagens grandprix i Baku.

Han lå nummer 11 i den sidste del af løbet, men sluttede på 14.-pladsen. Trods han en overgang kun var en placering fra point, troede han ikke helt på, at han kunne køre sig ind i top-ti på naturlig vis.

- Der var et tidspunkt, hvor jeg håbede, der ville komme crash foran mig, for jeg vidste, jeg ikke kunne køre op og hente dem foran.

- Jeg lå nummer 11, så selvfølgelig håbede jeg på, at det ville ske et eller andet foran. Men det gjorde der ikke. Hvis vi er rigtigt heldige, kan vi score point, men hvis vi ikke er, har vi det rigtig svært, siger Magnussen til TV3 Sport.

14.-pladsen var den bedste placering i nu fire løb, og ud fra omstændighederne var det slet ikke så tosset.

Lørdagens kvalifikation magede det sådan, at de to Renault-biler skulle starte bagest. Magnussen fik endda ny gearkasse og startede derfor i pitlane.

- Vi prøvede vores bedste og fik det bedste ud af det, vi havde. Det var den rigtige beslutning at starte fra pitlane for at lære mere om bilen og bruge denne weekend som test.

- Det var ikke optimalt i forhold til setuppet, men helt optimalt i forhold til at kigge fremad og lære bilen bedre at kende. Men vi er vindere, så selvfølgelig er vi skuffede, siger Magnussen.

Han er stadig kun noteret for de seks point, han fik for syvendepladsen i Rusland i sæsonens fjerde grandprix.

Næste grandprix er 3. juli i Østrig.

/ritzau/

Dagens Gossip