Magnussen efter nye supertider: Lader mig ikke rive med

Det tegner lyst for Kevin Magnussen forud for Formel 1-debuten i australske Melbourne i næste måned. Ved torsdagens testkørsel i Bahrain var Kevin Magnussen hurtigst af alle.

Den 21-årige McLaren-dansker slog blandt andre den regerende verdensmester, Sebastian Vettel (Red Bull), og den spanske stjerne Fernando Alonso (Ferrari) på den anden testdag på Sakhir-banen.

Det får ham dog ikke til at miste jordforbindelsen.

- Jeg lader mig slet ikke rive med. Jeg havde ingen forventninger til omgangstiderne. Jeg ville elske at vide, hvor vi står - det er jeg meget nysgerrig efter - men det er så svært at sige, fortæller Kevin Magnussen ifølge Skysports.

- Vi lærer stadig den nye bil at kende, og der er stadig mere arbejde med den. Vi har fire testkørsler mere i næste uge, og der vil blive ændret en del inden det første løb i Australien.

Sæsonstarten går i gang den 16. marts, og der er ifølge danskeren stadig plads til forbedring inden da.

- Når man tester, handler det om at komme igennem et stort program, og i dag havde vi desværre nogle problemer fra begyndelsen, inden vi heldigvis nåede at køre nogle hurtige omgange i eftermiddags.

- Jeg føler mig godt tilpas med holdet og meget godt i bilen, selv om man altid gerne vil have mere tid i den. Jeg skal stadig forbedre mig på alle områder, fastslår Magnussen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip