Magnussen: Hamilton har vist vejen

Kevin Magnussen må finde sig i et vist forventningspres, men før danskeren får kørt sit første løb i en Formel 1-racer, er der også mange som siger, at han risikerer at knække nakken, fordi han vil få mere modstand, end han har været vant til.

Selv har han været relativt tavs, siden det i november blev annonceret, at han er ny mand i McLaren-bilen i næste sæson.

Men danskeren, som forbereder sig grundigt i McLarens hovedkontor i England, taler nu til McLarens-teamets hjemmeside. Her fortæller han, at briten Lewis Hamilton, som blev nummer to i sin debutsæson i Formel 1, er en inspiration for ham.

Hamilton debuterede nemlig også i en McLaren og lagde nogenlunde det samme slid for dagen, som Kevin Magnussen gør nu. Lewis Hamilton er i øvrigt den seneste Formel 1-debutant, McLaren-holdet har haft i sin stald.

- Den kendsgerning, at Lewis gjorde præcis det samme, som jeg gør nu, er positivt for mig. Det fortæller mig, at holdet har været i situationen før og allerede har været i stand til at forberede en nybegynder på hans debut, siger Kevin Magnussen til holdets hjemmeside og fortsætter.

- Jeg synes ikke, at det presser mig ekstra, at han havde så stor succes med det samme. Det viser mig bare, at det kan lade sig gøre, og at man kan have succes som nybegynder. Det er virkelig opløftende, siger han.

Hele Formel 1-sporten gennemgår en række forandringer til sæsonen i 2014. Først og fremmest bliver bilerne anderledes, og det betyder, at tingene reelt set bliver nye for alle. Derfor tror Kevin Magnussen ikke, at manglende erfaring bliver noget stort problem.

- Det, at jeg har mindre erfaring end alle andre i Formel 1, kommer til at betyde en lille smule mindre. Selvfølgelig kræver det stadig masser af hårdt arbejde, men det gør det også for alle andre. Jeg skal lære en masse, men det skal de andre også, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip