Magnussen-manager: Kevin holder lav profil lige nu

McLarens førstekører Jenson Button har sagt, at det en enorm risiko, at den danske debutant Kevin Magnussen skal køre for det britiske Formel 1-team i 2014.

Og den nuværende andenkører Sergio Perez har udtalt, at han er chokeret over, at han ikke skulle fortsætte hos McLaren i næste sæson.

Kevin Magnussen har ikke forholdt sig til udtalelserne, og det vil han heller ikke komme til at gøre - i hvert fald ikke så længe sæsonen stadig er i gang.

- Af respekt for Sergio Pérez ønsker Kevin heller ikke at tale om sin fremtid som Formel 1-kører hos McLaren før tidligst efter sæsonens sidste løb er kørt.

- Han er vel og mærke heller ikke officiel Formel 1-kører for McLaren før 1. januar, siger Kevin Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, til Ekstra Bladet.

I denne weekend afvikles sæsonens næstsidste grand prix, som køres i USA. Derefter venter der kun et grand prix i brasilianske Sao Paolo.

I mellemtiden vil Kevin Magnussen blandt andet øve sig i simulatoren i McLarens hovedkvarter i Woking uden for London.

- Kevin har et stramt program, og han skal snart tilbage til England for at passe sit arbejde. Derfor holder han lav profil lige nu. Han har selv bedt om, at der blev lukket ned, forklarer Dorte Riis Madsen.

/ritzau/

Dagens Gossip