Magnussen: Min straf får ikke den store betydning

Racerkøreren Kevin Magnussen (Renault) starter bagest af alle 22 kørere i søndagens Formel 1-grandprix i Bahrain.

Årsagen er den straf, som danskeren er idømt, efter at han missede et rødt lys under fredagens træning.

Magnussen mener dog ikke, at straffen får den store betydning for hans muligheder i Bahrain, da han alligevel ville have haft svært ved at sikre sig en meget bedre startposition i lørdagens kvalifikation.

- Vi var højst endt som 15 eller deromkring, så det er ikke det helt store resultat, vi er gået glip af, siger Kevin Magnussen til TV3 Sport.

Danskeren forklarer, at Renault-bilerne har det svært i Bahrain på grund af de lange strækninger uden sving. På langsiderne kan de fleste af konkurrenterne få mere fart i bilerne end Renault.

Selv om banen i Bahrain ikke er ideel for Renault, så har Kevin Magnussen et håb om, at han kan rejse hjem med point. Det kræver en placering i top-ti.

- Der kan altid komme en safety car eller et rødt flag, og sker det på det rigtige tidspunkt, kan det være, at man er heldig, og så er point måske en mulighed.

- Det handler om at give den gas og se, hvad der sker, siger han.

- Hvis der ikke kommer en safety car eller noget lignende, så bliver det svært, og så er det måske højest 16.-pladsen, siger Magnussen.

De to Mercedes-kørere Lewis Hamilton og Nico Rosberg starter forrest i søndagens grandprix, der går i gang klokken 17.00.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip