Magnussen om Silverstone: Det var en kamp med banen

Lewis Hamilton (Mercedes) sejrede suverænt i søndagens britiske grandprix på Silverstone, mens Renault-holdet med Kevin Magnussen og Jolyon Palmer igen lå i den tunge ende.

Danske Magnussen endte på en 17.-plads, mens holdkammeraten Palmer måtte udgå undervejs i løbet, efter han længe lå bagest.

Regnen silede ned over den britiske bane inden løbet, så kørerne måtte køre de første fem omgange på den våde bane bag en safety car.

- De holdt måske safety car på banen, et par omgange mere end de behøvede. Bagefter kørte jeg i pitten, ligesom mange andre gjorde. Når man kører i pitten med en fra samme team, laver man et hul, så der tabte jeg en masse sekunder.

- Efter det var det bare lidt en kamp med banen. Vi fik vi ikke rigtigt noget ud af det. Jeg tror ikke rigtigt, vi kunne have gjort så meget anderledes, siger Magnussen til TV3 Sport efter løbet.

Magnussen blev selv trukket ud af løbet efter 51 af de 52 omgange. På den måde kunne han uden straf få en ny gearkasse inden næste løb, og samtidig havde danskeren kørt så langt, at han blev noteret for sin 17.-plads.

- Vi gjorde, hvad vi kunne. Det var selvfølgelig ærgerligt at køre i pit til sidst, siger den danske racerkører til tv-stationen.

Han kan nu se frem mod det ungarske grandprix, der køres om to uger.

- Det glæder jeg mig til. Nu skal vi lige tilbage og arbejde lidt og se, om vi kan forbedre tingene til Ungarn, siger Magnussen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip