Magnussen på vej til Melbourne: Vil gøre mit bedste

Årets første grandprix i Formel 1 bliver kørt den 16. marts i australske Melbourne.

Men allerede onsdag aften sætter McLarens danske debutant, Kevin Magnussen, kursen mod Australien.

- Jeg rejser allerede i aften, og det handler om, at jeg skal vende døgnet om. Derfor er det en fordel at komme af sted nu. Jeg skal ned for at træne lidt og falde på plads, siger Kevin Magnussen.

Den 21-årige dansker oplyser samtidig, at hans lange forberedelsestid forud for debuten stort set er bragt til ende.

Magnussen har de seneste mange uger testet McLarens bil med henblik på Melbourne, men det er slut nu.

- Vores udstyr er ved at blive sendt derud, så nu kan man ikke forberede mere.

- Jeg kan måske forberede nogle ting inde i mit hoved og få vænnet mig til døgnrytmen, men de næste 10 dage kan vi ikke gøre så meget mere, siger han.

Danskeren har imponeret i testkørslerne i Jerez og Bahrain, hvor han har været blandt de hurtigste i Formel 1-feltet. De gode resultater er dog svære at oversætte til den kommende sæson.

- Jeg kan bruge testkørslerne på den måde, at jeg har fået kørt rigtig mange kilometer og har forberedt mig godt og grundigt. Jeg har kørt løbsdistancer, foretaget pitstop og starter, hvilket har været rigtig vigtigt.

- Men omgangstiderne og præstationerne kan man ikke bedømme noget ud fra. Selv om det ikke er helt usynligt, hvem der er de hurtige i år, så kan man ikke konkludere noget.

Spørgsmål: Er du så blandt de hurtige?

- Som team er vi ikke dér, hvor det er helt optimalt, men det kommer vi.

Kevin Magnussen fortæller, at McLaren vil køre med om VM-titlen i den forestående sæson. Det sætter et naturligt pres på den unge dansker, der dog ikke har nogen personlig målsætning.

- Jeg skal gøre det bedste, jeg kan. Det er umuligt at have en målsætning i Formel 1. Jeg har i stedet et mindset, jeg skal have ind.

- Forventningerne er rigtig høje, men man kan ikke sætte målsætninger. Jeg er med det bedste team, jeg kan forestille mig, og jeg føler mig tryg ved at komme i gang sammen med dem, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip