Magnussen: Set i bakspejlet tog vi en unødvendig chance

Formel 1-køreren Kevin Magnussen (Renault) endte igen uden for pointene, da han kørte det tyske grandprix på Hockenheim søndag.

Imens de fleste formel 1-kørere på Hockenheim var tre gange i pit, var Magnussen kun to gange forbi pitten for at få friske dæk på Renault-raceren. Den strategi var kun nok til en 16.-plads for danskeren, der dermed sluttede langt fra pointene.

- Vi tog vel en chance og prøvede. Set i bakspejlet var det en unødvendig chance, men havde det virket, havde vi været heldige.

- Men vi skulle nok have været hurtigere til at se, at vi ikke kunne få dækkene til at holde lige så godt, som vi kunne i fredags (til træningen, red.) og så reagere på det, men det gjorde vi ikke.

- Vi skal sammen forbedre kommunikationen, når vi kører, for at kunne reagere på sådan noget som det, siger Magnussen til TV3+ efter grandprixet.

I første del af løbet lavede danskeren ellers flere overhalinger og kæmpede sig godt frem fra sin startposition som nummer 16.

For et kort øjeblik var han også oppe i pointene som nummer ti, men han gled længere tilbage hen mod slutningen af løbet og endte, som han startede.

- Det var et meget underholdende løb - i hvert fald i den første halvdel med nogle gode kampe. Jeg gjorde, hvad jeg kunne, og det gjorde teamet også, men vi ramte den ikke rigtigt i dag, siger Magnussen til tv-stationen.

Bedre gik det for briten Lewis Hamilton (Mercedes), der kunne fejre sin fjerde grandprixsejr i træk. Han kørte suverænt og fører også i den samlede VM-stilling.

Kevin Magnussen kan nu holde lidt sommerferie, da der er fire uger til det næste grandprix, der afholdes i Belgien 28. august. Danskeren har fortsat kun seks point i den samlede stilling, hvor han har en 16.-plads.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip