Magnussens chance: Button vil vinde igen

Britiske medier har i et par dage fortalt om Formel 1-køreren Jenson Buttons sandsynlige exit fra Formel 1.

De har fortalt, at den 35-årige tidligere verdensmester har truffet en beslutning og øjensynligt melder den ud i forbindelse med det kommende grandprix i Japan, som han har et særligt forhold til, fordi hans hustru er japaner.

Nu har Jenson Button selv talt med den engelske avis The Mirror og indikerer i høj grad, at han har besluttet at trække stikket fra Formel 1 for i stedet at køre andre biler.

- Glæden ved at være i en bil er der kun, hvis man kører med forrest, og man føler, at man opnår noget, siger han til Mirror Sport.

- Der er glæde ved at køre i en Formel 1-bil, men man kunne også køre i en anden bil. Glæden handler om at være konkurrencedygtig. Det handler om muligheden for at stå på toppen af podiet. Dét er fornøjelsen, siger Jenson Button, ifølge The Mirror.

Formel 1-køreren, som er den brite, der har været længst i Formel 1, siger ikke direkte, at han stopper efter denne sæson, men han bliver spurgt, om han er glad for, at beslutningen er truffet.

- Absolut. Jeg har taget beslutningen og det er dét, der er vigtigt. Det er altid rart at lancere noget, når man er på hjemmebane, siger han videre, formentlig med henvisning til det kommende grandprix i hans andet hjemland Japan.

Kevin Magnussen har i denne sæson været reservekører hos McLaren og selv om The Mirror skriver, at belgieren Stoffel Vandoorne forventes at få Jenson Buttons sæde, skriver andre britiske medier, at Kevin Magnussen også er i spil til pladsen.

Vandoorne har haft succes i GP 2 i denne sæson, men danskeren var bedre end belgieren, da de i sin tid kørte mod hinanden. Magnussen har desuden erfaringen fra sidste års sæson i Formel 1 at trække på.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip