Magnussens makker: Vi er mere kolleger end rivaler

Den danske racerkører Kevin Magnussen har med sit skifte til Renaults Formel 1-hold fået en ny makker i form af britiske Jolyon Palmer.

Og selv om de to konstant vil blive sammenlignet i denne sæson, er der ingen kold rivalisering under opsejling, lyder det fra Palmer.

- Det er første gang, at Kevin og jeg er teamkammerater, så vi lærer meget hele tiden. Det er godt at være teamkammerat med Kevin. Vi arbejder godt sammen, og vi arbejder begge hårdt på at gøre det bedste for holdet.

- Man bliver selvfølgelig altid sammenlignet med sin teamkammerat, og man vil altid gøre det godt i forhold til ham, og det er ikke anderledes med os. Men først og fremmest handler det om at arbejde sammen, siger Palmer.

En af grundene til den kollegiale stemning er, at Renault efter alt at dømme er langt fra at skulle køre med om mesterskabet.

- Der er ingen pointe i at slå din teamkammerat, selv om du måske slutter i top-ti. Det gør kun en forskel, når du er helt i toppen. Så først og fremmest skal vi arbejde sammen for at gøre Renault bedre, siger Palmer.

Magnussen er tilfreds med sin nye Formel 1-kollega.

- Vi har ikke arbejdet meget sammen endnu, men indtil videre er det godt. Han virker som en fin fyr, en intelligent fyr. Og han er helt sikkert en god kører også, siger Magnussen.

Palmer debuterer som Formel 1-kører i søndagens grandprix i Melbourne, mens Magnussen får comeback efter at have været ufrivilligt væk fra motorsportens fineste klasse i et år. Og begge dele kan mærkes.

- Kevin har haft en sæson ude, og jeg har aldrig været inde andet end på sidelinjen, så vi er begge meget motiverede. Det er også et nyt hold. Alle er sultne efter at gøre det godt, siger Palmer.

/ritzau/

Dagens Gossip