Magnussens manager: McLaren-afklaring nærmer sig

Skrevet af admin

22/09/2015

Mest læste i dag

Racerkøreren Kevin Magnussen kan snart have sin fremtid på plads. I hvert fald hvad angår en mulig fremtid hos McLaren, hvor han i denne sæson er tilknyttet som reservekører.

Det britiske team har en option på Magnussen, som udløber i snarlig fremtid.

- I forhold til McLaren vil der ikke gå så lang tid, inden vi har en afklaring, siger Kevin Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, til Ritzau.

Flere af Formel 1-holdene har fortsat pladser åbne til 2016-sæsonen, og det har intensiveret rygtestrømmen i den seneste tid.

Blandt andet skriver flere engelske medier, at McLarens Jenson Button i forbindelse med denne weekends løb i Japan vil annoncere, at han stopper i Formel 1-serien.

Det kan i så fald blive Magnussens chance for at blive fast kører på holdet i den kommende sæson. Men den belgiske reservekører Stoffel Vandoorne er også i spil.

- Det er voldsomt, men ikke overraskende, hvad der har været af rygter de seneste dage. Sådan er det på den her tid af året. Hvad angår Button, kender vi ikke noget til rygterne, siger Dorte Riis Madsen.

Hun sagde tidligere på måneden, at Kevin Magnussen også er i dialog med andre teams. Pludselig kan en dør åbne sig for et sæde andetsteds end McLaren.

- Jeg vurderer, at der i løbet af en uge vil komme nogle afvisninger eller bekræftelser på nogle af de øvrige rygter, og så kan situationen igen se anderledes ud. Indtil da vil vi ikke kommentere på de enkelte muligheder, lyder det fra manageren.

Kevin Magnussen var fast Formel 1-kører for McLaren i 2014-sæsonen, men blev degraderet til reservekører inden den igangværende sæson.

Magnussen har tidligere meddelt, at han under ingen omstændigheder tager et år mere uden løb.

/ritzau/