Mahrez-hattrick sender Leicester på førstepladsen

05/12/2015
Leicester stormer videre i Premier League. Lørdag overtog klubben førstepladsen i Premier League med en 3-0-sejr ude over Swansea i en kamp, hvor Riyiad Mahrez leverede et hattrick. Dermed topper Leicester ligaen med 32 point foran Arsenal med 30 point, mens Manchester City og Manchester United følger efter med 29 point. Riyiad Mahrez skulle blot bruge fem minutter, før han bragte Leicester foran efter et hjørnespark, og 1-0-føringen blev fordoblet efter 22 minutter, og her var det igen med Mahrez som målscorer.Ngolo Kante slog en lang aflevering frem til Mahrez, der køligt drejede bolden i mål til 2-0, som var stillingen ved pausen. Klubbens angriber Jamie Vardy havde før opgøret scoret i 11 kampe i træk i ligaen, hvilket var rekord siden 1992, hvor den bedste række har heddet Premier League, men Vardy holdt sig i ro i opgøret. Swanseas Sung-yong Ki headede på overliggeren to minutter efter pausen og hjemmeholdets Gylfi Sigurdsson forsøgte sig også mod Kasper Schmeichels mål kort efter, men afslutningen gik over overliggeren. Riyaid Mahrez var dog ikke færdig, og den algeriske angriber fuldendte sit hattrick efter 67 minutter, da han øgede til 3-0 efter oplæg fra Vardy.Manchester United var uden Wayne Rooney hjemme mod West Ham. Rooney har pådraget sig en ankelskade, som også gør ham tvivlsom til den vigtige udekamp i Champions League mod Wolfsburg i den kommende uge. Manchester United er i løbet af sæsonen blevet klandret for ikke at spille offensivt nok, men mod West Ham viste United offensive takter fra start i et højt tempo. United testede flere gange West Hams forsvar, der var pres, men gæsterne ville også være med. West Hams Winston Reid gjorde opmærksom på sig selv i den modsatte ende, hvor hans hovedstød efter et hjørnespark var tæt på halvvejs inde i halvlegen, og Reid leverede generelt en god kamp. Første halvleg endte uden scoringer, og efter 56 minutter fik West Hams Mauro Zarate en stor mulighed for at bringe gæsterne foran, da han blev spillet fri i det lille felt, men afslutningen endte forbi målstolpen. Få minutter senere var det så Fellaini, der var tæt på i den anden ende i den begivenhedsrige 0-0-kamp, hvor United pressede på mod slutningen i jagten på de tre point. Arsenal tog hjemme imod Sunderland, og hjemmeholdet kom planmæssigt foran 1-0 efter den halve time ved Joel Campbell. Men i halvlegens overtid var franske Olivier Giroud uheldig at score selvmål, da han ville forhindre et Sunderland-indlæg i at blive farligt.Giroud tog dog revanche efter 63 minutter, da han headede et indlæg fra Nacho Monreal i mål til 2-1-føring til Arsenal, som vandt kampen 3-1, hvilket rækker til en andenplads i ligaen.tzau/

Leicester stormer videre i Premier League.

Lørdag overtog klubben førstepladsen i Premier League med en 3-0-sejr ude over Swansea i en kamp, hvor Riyiad Mahrez leverede et hattrick.

Dermed topper Leicester ligaen med 32 point foran Arsenal med 30 point, mens Manchester City og Manchester United følger efter med 29 point.

Riyiad Mahrez skulle blot bruge fem minutter, før han bragte Leicester foran efter et hjørnespark, og 1-0-føringen blev fordoblet efter 22 minutter, og her var det igen med Mahrez som målscorer.

Ngolo Kante slog en lang aflevering frem til Mahrez, der køligt drejede bolden i mål til 2-0, som var stillingen ved pausen.

Klubbens angriber Jamie Vardy havde før opgøret scoret i 11 kampe i træk i ligaen, hvilket var rekord siden 1992, hvor den bedste række har heddet Premier League, men Vardy holdt sig i ro i opgøret.

Swanseas Sung-yong Ki headede på overliggeren to minutter efter pausen og hjemmeholdets Gylfi Sigurdsson forsøgte sig også mod Kasper Schmeichels mål kort efter, men afslutningen gik over overliggeren.

Riyaid Mahrez var dog ikke færdig, og den algeriske angriber fuldendte sit hattrick efter 67 minutter, da han øgede til 3-0 efter oplæg fra Vardy.

Manchester United var uden Wayne Rooney hjemme mod West Ham. Rooney har pådraget sig en ankelskade, som også gør ham tvivlsom til den vigtige udekamp i Champions League mod Wolfsburg i den kommende uge.

Manchester United er i løbet af sæsonen blevet klandret for ikke at spille offensivt nok, men mod West Ham viste United offensive takter fra start i et højt tempo.

United testede flere gange West Hams forsvar, der var pres, men gæsterne ville også være med.

West Hams Winston Reid gjorde opmærksom på sig selv i den modsatte ende, hvor hans hovedstød efter et hjørnespark var tæt på halvvejs inde i halvlegen, og Reid leverede generelt en god kamp.

Første halvleg endte uden scoringer, og efter 56 minutter fik West Hams Mauro Zarate en stor mulighed for at bringe gæsterne foran, da han blev spillet fri i det lille felt, men afslutningen endte forbi målstolpen.

Få minutter senere var det så Fellaini, der var tæt på i den anden ende i den begivenhedsrige 0-0-kamp, hvor United pressede på mod slutningen i jagten på de tre point.

Arsenal tog hjemme imod Sunderland, og hjemmeholdet kom planmæssigt foran 1-0 efter den halve time ved Joel Campbell. Men i halvlegens overtid var franske Olivier Giroud uheldig at score selvmål, da han ville forhindre et Sunderland-indlæg i at blive farligt.

Giroud tog dog revanche efter 63 minutter, da han headede et indlæg fra Nacho Monreal i mål til 2-1-føring til Arsenal, som vandt kampen 3-1, hvilket rækker til en andenplads i ligaen.