Maiken Wexø ny programdirektør for SBS Discovery Media

Maiken Wexø starter 1. januar 2014 som ny programdirektør hos SBS Discovery Media. Samtidig indtræder hun i den danske ledelse. Som programdirektør får Maiken Wexø det overordnede ansvar for programindhold for SBS Discoverys danske kanaler.

Hun kommer fra en stilling som chef for TV2 Networks og kanalchef for en række af TV 2’s nichekanaler blandt andet TV2 Zulu og TV2 Charlie. I foråret stod hun bag lanceringen af frilufts- og fritidskanalen TV 2 Fri, skriver SBS i en pressemeddelelse.

- Jeg er utrolig glad for at få Maiken med på holdet og med på den rejse som det nye SBS Discovery skal ud på. Maiken har den perfekte profil som programdirektør, hvor hun fremadrettet skal være med til at udvikle vores kanaler, så vi står styrket i et meget konkurrencepræget marked, siger Christian Kemp, administrerende direktør for SBS Discovery Media.

Maiken Wexø kom til TV2 Networks i 2007 og har desuden arbejdet som både redaktionschef, tilrettelægger og producent på flere produktionsselskaber. I 1997 blev hun uddannet tv-tilrettelægger fra Den Danske Filmskole. Maiken Wexø var i slutningen af 1980'erne med til at lancere MTV Europe i London og fungerede i flere år også som programvært på kanalen.

- Jeg har haft en rigtig spændende tid på TV2 og er meget stolt af de kanaler, jeg efterlader. Charlie er blevet en stor og respekteret kanal, den nye tv-kanal Fri er kommet rigtig godt fra start og Zulu har netop lanceret det stærkeste efterår nogensinde. Derfor er det et godt tidspunkt for mig at bevæge mig videre, og jeg glæder mig helt enormt til arbejdet med SBS Discoverys imponerende og varierede kanal-portefølje, siger Maiken Wexø.

SBS Discovery Media står bag nogle af de stærkeste tv-brands i Danmark: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, 7’eren, Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science og Investigation Discovery.

Desuden består SBS Discovery Media af seks forskellige radiostationer NOVA, The Voice, Radio 100, Pop FM, Radio Soft, myRock samt de digitale platforme Radio Play og nutv.

Dagens Gossip