Mainz-træner rasende på Niki Zimling

Landsholdsspilleren Niki Zimling er kommet i stormvejr i sin tyske Bundesliga-klub Mainz.

Han vendte onsdag hjem med en skade i læggen, som holder ham ude de næste tre uger. Skaden blev pådraget i Danmarks 1-0 sejr over Armenien tirsdag, hvor Zimling i slutningen af første halvleg måtte humpe ud.

Det kommer oveni, at Zimling i første omgag meldte fra til den første VM-kvalifikationskamp fredag mod Malta på grund af en skade, og derfor mener hans klubtræner i Mainz, at både Zimling og landstræner Morten Olsen løb en unødig risiko ved at spille fra start mod Armenien.

Mainz-træner Thomas Tuschel indikerer, at Zimling tilgodeser det danske landshold fremfor Mainz.

- Hvis jeg skal sige det helt ærligt. Så er det falsk ærgerrighed, sagde Tuschel torsdag til Kicker.

Han forklarer desuden, at han må bide sig selv i tungen for ikke at være mere specifik i sin kritik af den danske midtbanespiller.

Men parterne har haft en alvorssnak, forklarer Mainz-træneren.

- Det skete i dag (torsdag, red.), sagde Tuschel.

Niki Zimling har været en bærende spiller på Mainz-holdet, der har fået en flyvende start på Bundesliga-sæsonen med ni point i de første fire kampe og en aktuel femteplads.

Dog rendte Mainz ind i en øretæve i sidste spillerunde mod Leon Andreasen og Hannover 96 i sidste spillerunde, da de tabte 1-4.

Derfor er Thomas Tuschel langt fra tilfreds med, at han har fået Zimling retur med en skade, der kan holde ham ude i mere end tre kampe.

- Vi må se, hvilke konsekvenser Zimlings skade får i de næste kampe, sagde Tuschel.

Dagens Gossip