Makienok ærgrer sig trods mål

Da Viborg i tillægstiden var foran 2-1 og lignede en vinder af bundkampen mod Brøndby, dukkede den langlemmede angriber op i udkanten af midtjydernes straffesparksfelt og kanonerede bolden i netmaskerne.

- Mange har troet, at jeg de seneste uger har været distraheret af alt andet. Men det er ikke tilfældet, sagde Simon Makienok og hentydede til sit nye og højtprofilerede kæresteforhold til TV-værten Ibi Støving.

Simon Makienok havde efter kampen svært ved at glæde sig 100 procent over sin fuldtræffer.

- Selvfølgelig var det dejligt at score. Men ikke desto mindre ærgrer jeg mig over resultatet. Det er en stor skuffelse ikke at kunne vinde en kamp som denne. Mens Viborg scorer på de to chancer, de tilspiller sig, må vi desværre konstatere, at vi heller ikke i denne kamp var tilstrækkelig effektive, sagde Simon Makienok og tilføjede:

- Jeg tror stadig ikke på, at vi rykker ned. Men fire kampe inde i sæsonen har vi stadig ikke vundet en kamp. Det begynder efterhånden at ligne en tendens, sagde Simon Makienok.

Men mens han hang med hovedet, var Brøndby-træner Thomas Frank i fint humør.

- Vi gør mange ting i kampen rigtig godt. Specielt vores første halvleg var stærk. Det havde været dybt skuffende, hvis vi ikke havde fået point med hjem. Men heldigvis fik Simon udlignet til sidst efter vi både har været bagud 0-1 og 1-2. Det viser, at spillernes moral er i top. Nu ser jeg frem til kampen på fredag (mod FC Midtjylland, red.). Vinder vi her, får vi det boost, vi trænger til, sagde Thomas Frank.

Dagens Gossip