Makienok er ikke bange for 'Kannibalen'

Her fortalte Brøndbys topscorer Simon Makienok, at han er spændt på at møde sin nye holdkammerat, der som øgenavnet antyder, er kendt for ikke at trække sig i en takling. Alligevel frygter Makienok ikke for sine lemmer, når de to står over for hinanden til træning:

- Jeg tror ikke, det bliver nogle hårdere træninger. Det er heller ikke det hårde spil, han skal bidrage med. Han kommer med en masse rutine og en masse ro til vores spil. Det er også derfor, jeg tror, han er blevet hentet. Han kan give en masse til de unge spillere, sagde Simon Makienok til landsholdets første træning forud for VM-kvalifikationskampene mod Italien og Malta.

Selvom han var glad for at være af sted med landsholdet, understregede angriberen dog også, at hverdagen i Brøndby er blevet ekstra sjov på det sidste. Ud over et par imponerende indkøb nærmer klubben sig også spillemæssigt og pointmæssigt det niveau, der for år tilbage gjorde dem til en seriøst titeludfordrer hvert år. Og det mærker man til hverdag:

- Det er sjovt at være i Brøndby i øjeblikket. Vi har i de sidste fire kampe fået rigtig mange point, og vores udvikling går i den rigtige retning. Det er sjovt at være med på et hold, hvor det går fremad i stedet for hele tiden at skulle kæmpe for at undgå nedrykning.

- Man kan tydeligt mærke, at stemningen og arbejdsvilkårene er bedre - både fordi der er arbejdsro uden for banen, men også fordi man kan se, det går den rigtige vej. Det gør det sjove at møde op til træning, sagde Simon Makienok, der er mødt op i landsholdslejren med lårproblemer. Han håber dog ikke, at skaden holder ham ude af fredagens VM-kvalifikationskamp mod Italien:

- Nu spillede vi jo søndag, så det ville være mærkeligt, hvis jeg ikke kunne mærke noget til låret. Men jeg føler, jeg kan blive 100 pct. klar til kamp på fredag. Men selvfølgelig skal jeg lytte til min skade, og hvordan den har det. Men den er helt sikkert i bedring.

Simon Makienok kæmper med Nicklas Bendtner, Nicki Bille og Nicklas Helenius om en plads i den danske startopstilling.

Dagens Gossip