Makienok helt og matchvinder i Brøndby-sejr i Randers

Det sluttede dramatisk på AutoC Park, da Brøndby gæstede Randers FC i søndagens sene eftermiddagskamp. Simon Makienok fremtvang et straffespark tre minutter før tid, som den store angriber selv omsatte til mål.

I samme situation blev Randers FC's back Alexander Fischer præsenteret for det røde kort for at trække Makienok ned i feltet. Sejren sender Brøndby op på 29 point på rækkens fjerdeplads. Randers forbliver på niendepladsen med to point ned til stregen.

Der var ellers ikke meget, der tydede på, at Brøndby skulle have point i kampen, da Thomas Frank måtte udskifte sine to midterforsvarere allerede inden, der var gået en halv time. Først Khalid Boulahrouz efter ti minutter og siden Martin Albrechtsen.

De tidlige rokeringer satte deres aftryk på Brøndby-mandskabet, der havde svært ved at finde fodfæste i kampen. Alt for ofte smed Brøndby bolden væk, og deres offensive kort i Alexander Szymanowski, Ferhan Hasani og Kenneth Zohore blev ikke sat i scene.

Anderledes gennemslagskraft var der over Randers, der spillede med stor aggressivitet. Specielt nyerhvervelsen Kasper Fisker sprudlede fra sin plads på højrekanten med gode dybdeløb og farlige afslutninger.

Fisker var da også manden bag første halvlegs absolut største chance, da han hamrede bolden på overliggeren fra 30 meters afstand. Returen faldt lige ned for fødderne af Nicolai Brock-Madsen, der uheldigvis for hjemmeholdet sparkede lige på Lukas Hradecky.

Om hjemmeholdets skadede angrebs-es Ronnie Schwartz havde scoret på Brock-Madsens store tilbud er ikke til at vide. Men Randers manglede i den grad den sidste offensive pondus i de afgørende situationer og så dermed ud til at savne Schwartz' målnæse.

Efter en times spil stod angriberne lige frem i kø for at bringe værterne foran. Først headede Jonas Borring på stolpen og siden prikkede Viktor Lundberg returen lige forbi mål.

Simon Makienoks scoring kort før tid forblev kampens eneste trods et sidste Randers-pres, og Brøndby kunne dermed rejse hjem som vindere uden at imponere.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip