Makienok: Jeg har manglet timing og kvalitet

Skrevet af admin

18/04/2014

Dagens topnyheder

Brøndbys angriber Simon Makienok var tilbage som målscorer, da bundholdet Sønderjyske blev sendt hjem med et 1-3-nederlag.

Det endte med to mål fra Makienok, og det var en lettelse, efter at den danske landsholdsangriber har siddet uden for med en skade og også indledte foråret på bænken.

- Jeg har hængt efter rent formmæssigt på grund af min skade. Det er jeg kommet efter nu. Men det har gjort, at jeg ikke havde den timing og kvalitet, som jeg havde inden skaden.

- Så det har været en frustrerende periode for mig, hvor målene har manglet. Så det var dejligt, at jeg leverede en god præstation, siger Makienok.

Med sejren er Brøndby kun tre point fra FC København på tredjepladsen, men det handler stadig kun om at bevare fjerdepladsen.

- Det eneste, vi fokuserer på, er at blive på fjerdepladsen. Hvad det bliver til, når sæsonen er færdig, det tager vi til den tid, siger Makienok.

Han kan hurtigt tænke tilbage på tidligere sæsoner, hvor det primært har handlet om at komme væk fra bunden.

- Jeg har selv været en del af al den turbulens, som har været herude i klubben. Jeg har stort set ikke prøvet andet end at kæmpe om overlevelse.

- Så det er en helt anden følelse, og man har en helt anden ro på til træning og glæde ved at spille kampe, fordi vi er fri for at tænke på overlevelse. Det er dejligst ved at ligge der, hvor vi gør nu, siger Makienok.

Med fredagens to kasser er Makienok oppe på 10 mål for Brøndby i denne superligasæson.

/ritzau/