Makienok mærker Faxe på sin krop

Han har kun været i Brøndby en uges tid, men John "Faxe" Jensen har i sin rolle som trænerkonsulent i klubben allerede haft en positiv effekt på bundholdets spillere.

Det mener angriberen Simon Makienok Christoffersen, som søndag var med på det Brøndby-hold, der i Parken tabte 0-1 til FC København i bundproppens første kamp siden tiltrædelsen af "Faxe" som Auri Skarbalius' nye hjælper.

- Personligt synes jeg, at han er kommet med nogle fine input til mig, hvilket jeg kunne bruge til FCK-kampen, og jeg tror helt sikkert på, at det fremadrettet kan blive godt for os.

- Han er kommet med nogle bittesmå ting, som gjorde, at jeg kunne holde bedre fast i bolden. Jeg fik nogle input fra John lige inden kampen, og dem tænker man over, og jeg synes, det hjalp mig i en del dueller mod FCK's stærke midterforsvar, siger angriberen.

Brøndby ligger efter 13 spillerunder sidst i Superligaen med blot otte point. Ifølge Simon Makienok Christoffersen har "Faxe" allerede fortalt spillertruppen, hvad resten af 2012 skal bruges på.

- Som John har sagt, efter at han er kommet til klubben, så er det ultimative mål for os at være over nedrykningsstregen til vinterpausen, siger U/21-landsholdsspilleren.

Brøndby har tre point op til Esbjerg, der er placeret på den rigtige side af nedrykningsstregen.

 

Dagens Gossip