Makienok mærker Faxe på sin krop

Han har kun været i Brøndby en uges tid, men John "Faxe" Jensen har i sin rolle som trænerkonsulent i klubben allerede haft en positiv effekt på bundholdets spillere.

Det mener angriberen Simon Makienok Christoffersen, som søndag var med på det Brøndby-hold, der i Parken tabte 0-1 til FC København i bundproppens første kamp siden tiltrædelsen af "Faxe" som Auri Skarbalius' nye hjælper.

- Personligt synes jeg, at han er kommet med nogle fine input til mig, hvilket jeg kunne bruge til FCK-kampen, og jeg tror helt sikkert på, at det fremadrettet kan blive godt for os.

- Han er kommet med nogle bittesmå ting, som gjorde, at jeg kunne holde bedre fast i bolden. Jeg fik nogle input fra John lige inden kampen, og dem tænker man over, og jeg synes, det hjalp mig i en del dueller mod FCK's stærke midterforsvar, siger angriberen.

Brøndby ligger efter 13 spillerunder sidst i Superligaen med blot otte point. Ifølge Simon Makienok Christoffersen har "Faxe" allerede fortalt spillertruppen, hvad resten af 2012 skal bruges på.

- Som John har sagt, efter at han er kommet til klubben, så er det ultimative mål for os at være over nedrykningsstregen til vinterpausen, siger U/21-landsholdsspilleren.

Brøndby har tre point op til Esbjerg, der er placeret på den rigtige side af nedrykningsstregen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip