Makienok nyder igen at være Brøndby-spiller

- Det er en god følelse, jeg står med. Det er i vores egne hænder nu. Det var også vores forventning før kampen i dag - og så håbede vi, vi kunne få noget hjælpe udefra, og det fik vi også. Det er dejligt at være Brøndby-spiller igen nu, sagde Makienok efter kampen til TV3+.

- Jeg havde lovet mange, at jeg ville score i dag, og det var rart, at jeg kunne holde det, fortsatte Simon Makienok, som også havde store roser til Brøndbys fans, som skabte en flot stemning på de blågules hjemmebane.

- Det her er noget af det vildeste, jeg har prøvet. At der kommer så mange mennesker på en almindelig hverdag, det viser, hvor mange, der vil det her. Så var det mindste, vi kunne gøre, at levere en ordentlig indsats, sagde Makienok.

Nu venter der en direkte finale om at blive i Superligaen, når Brøndby på mandag besøger Horsens. Brøndby bliver i Superligaen med en sejr eller uafgjort, mens Horsens-sejr giver jyderne endnu en sæson i Superligaen og sender Brøndby i 1. division.

- Det bliver en meget drabelig kamp på mandag. Begge hold skal fremover stepperne, men vi har det bedste udgangspunkt. Jeg tror helt klart, at vi kan levere en lige så god kamp i dag, sagde Simon Makienok til TV3+.

 

 

 

Dagens Gossip