Makienok udpeger sin drømmeliga

Når Simon Makienok på et tidspunkt skal videre fra Brøndby må turen meget gerne gå til England, hvis det står til angriberen selv.

- Der er ingen tvivl om, at mit allerstørste mål er at komme til England en dag. Men det er ikke noget, jeg fokuserer på lige nu, siger han ifølge fyens.dk.

Makienok har først kontraktudløb i 2016 og lige nu er hans fokus fuldt rettet mod at redde Brøndby fri af nedrykning. Meget tyder dog på, at Makienok kan være væk til sommer, og der skulle være interesse fra både, tyske, franske, belgiske og engelske klubber.

Skal det blive til en karriere i England, kan et par ekstra år til at udvikle sig være nødvendigt, mener han. Siden sit skifte fra HB Køge til Brøndby føler han, at han har udviklet sig meget, og den udvikling skal gerne fortsætte.  

- Der, hvor jeg har udviklet mig mest, er som en boksspiller, der skal holde fast i bolden. Jeg er blevet meget bedre med fødderne, har fået bedre teknik, har forbedret min koordination og fået meget bedre førsteberøringer, siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip