Makienok var klar på Crystal Palace - men Brøndby sagde nej

Klokken var lige omkring 22.00 mandag aften, da agent Michael Steensgaard ringede Simon Makienok op. Crystal Palace havde sendt et bud på ham, og Brøndby ville nu overveje, om de var villige til at sælge med blot to timer til deadline. Eller rettere leje ham ud et år for senere at købe ham permanent for 22 mio. kr.

Det hele var lidt forvirrende. Mens Michael Steensgaard talte med Makienok, kom der andre på linjen, og han lagde både på og ringede op et par gange, inden der få minutter senere var svar fra Brøndby.

- De sagde jo så nej, og det tænkte jeg også nok, de ville sige, når der var så kort tid tilbage, så derfor er jeg heller ikke skuffet, siger Simon Makienok og afslører, at Crystal Palace allerede tidligere i vinduet havde været på banen, og at han derfor havde undersøgt forholdene og kendte til klubben.

Og det, han havde læst og hørt, syntes han godt om.

- Det kunne da have været skægt nok, hvis de var kommet med et rigtigt tilbud lidt tidligere. Så havde det været en anden sag. Brøndby havde også sagt, at de ikke ville stå i vejen, hvis der kom et godt tilbud, så nu må jeg bare arbejde videre, og så må vi se om det eventuelt bliver til et skifte til vinter eller næste sommer, siger Simon Makienok.

Tidligere på sommeren accepterede Brøndby et bud på 28,5 mio. kr. fra den tjetjenske klub FC Terek Grozny, som Simon Makienok dog selv afviste trods en lukrativ årsløn på mere end 11 mio. nettokroner.

Dagens Gossip