Malaga klager officielt over dommer til UEFA

Ved scoringen til 3-2 stod Dortmunds Santana offside, men det så Craig Thomson ikke, og det har bragt temperamentet helt op i det røde felt hos den sydspanske klub.

Derfor indgiver Malaga nu en officiel klage mod Craig Thomson til det europæiske fodboldforbund UEFA. Det bekræfter Malaga-direktør Vicente Casado over spanske Marca.

- Vi er oprørte, fordi vi igen er ofre for uretfærdighed. Vi vil indgive en officiel klage til UEFA over dommeren, siger Vicente Casado og fortsætter:

- Det er en skam, at en dommer i kvartfinalerne i Champions League ikke er på det niveau, som spillerne og fansene fortjener, både fra Malaga og Dortmund, siger Casado.

Enkelte af Malagas spillere har ytret konspirationsteorier om, at UEFA har en finger med i spillet, da de ikke ønsker sydspanierne videre i turneringen på grund af den sag, som i øjeblikket kører mellem de to parter - og som har fået Malaga udelukket fra næste sæsons europæiske turneringer. De teorier vil Vicente Casado dog ikke umiddelbart deltage i, han fastslår derimod, at klagen udelukkende er rettet mod dommer Craig Thomson.

- Vores klage vil være rettet mod dommeren i stedet for UEFA. Champions League er en elitekonkurrence, og de mennesker, der er med, burde også være på eliteniveau, siger Malaga-direktøren.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip