Malaga og Frankfurt kæmper om Nicklas Bendtner

Nicklas Bendtners skifte fra Arsenal til en ny arbejdsgiver er nu blot få dage væk. Tidligere på dagen kunne både sporten.dk og den tyske lokalavis Frankfurter Rundschau fortælle, at Bendtner og Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt nærmer sig hinanden med hastige skridt. Frankfurt og Arsenal skulle således allerede nu være nået til enighed om en pris på 33 millioner kroner for den kontroversielle dansker.

Men der skal ikke gøres regning uden vært. Spansk vært. Ifølge sporten.dks oplysninger er spanske Malaga i høj grad inde i kampen om Bendtner. Også spanierne fører forhandlinger med angriberens agent, der bekræfter at intet endnu er på plads med Frankfurt. 

 - Vi forhandler stadig med flere klubber. Meget mere kan jeg ikke sige. Men vi nærmer os en snarlig løsning, siger Bendtners agent Tom Brookes til sporten.dk.

En tredje klub kan stadig komme ind i billedet, men ifølge sporten.dks oplysninger er Frankfurt og Malaga klare frontløbere i kapløbet om Bendtners underskrift. De to klubber kappes på flere fronter. Både hvad angår økonomi og spilletid til danskeren. Netop nu vejrer Bendtner for og imod, inden han tager en beslutning om, hvor fremtiden ligger. I et tysk finanscentrum eller i en spansk turistby. 

Bendtner træffer sit valg senere på ugen. 

Dagens Gossip