Malmö FF slår østrigsk storklub igen i Champions League

De svenske fodboldmestre Malmö FF er fortsat med i kampen om billetter til Champions League-gruppespillet, hvor holdet gjorde en god figur i sidste sæson.

Onsdag aften vendte svenskerne et 0-2-nederlag fra udebanekampen mod den østrigske storklub Red Bull Salzburg til samlet 3-2 til Malmö efter en 3-0-sejr hjemme.

Noget lignede skete sidste år, hvor Malmö mod samme Salzburg også vandt 3-0 hjemme. Dengang var udebanekampen dog kun tabt 1-2, ligesom det var i den afgørende playoffrunde om Champions League-deltagelse.

Selv om Salzburg er ekspederet ud, mangler Malmö at klare sig igennem den afgørende playoffrunde for at komme i det guldbelagte gruppespil.

De undertippede svenskere begyndte allerede det fornemme comeback efter syv minutter.

Her kastede Nikola Djurdic sig ind i et indlæg og scorede til 1-0, mens den erfarne målsluger Markus Rosenberg efter 14 minutter headede bolden i mål efter et hjørnespark.

Dermed var stillingen 2-0 og samlet 2-2.

Kort inden pausen kom Malmö så foran ved Vladimir Rodic efter et kæmpe forsvarskiks, så Rodic blot skulle sætte en inderside på bolden for at score i et helt tomt mål.

I anden halvleg blev betingelserne så lidt vanskeligere for hjemmeholdet, da den tidligere FC Nordsjælland-profil Enock Kofi Adu blev udvist.

Malmö FF klarede dog skærene alligevel, og både spillerbænken og trænerteamet stormede ind på banen i et jubelløb i forlængelse af slutfløjtet.

Johan Wiland, der for nylig skiftede FC København ud med Malmö, stod hele kampen i svenskernes mål.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip