Malmö taber med ære efter Ronaldos jubilæums mål

01/10/2015

Den portugisiske verdensstjerne Cristiano Ronaldo har rundet et skarpt hjørne.

Real Madrid-spilleren scorede onsdag aften karrierens mål nummer 500 og 501, da han blev matchvinder i sin klubs Champions League-kamp på udebane mod de svenske mestre Malmö FF.

Ronaldos første mål faldt efter 28 minutters spil, mens han i anden halvlegs sidste minut scorede til slutresultatet 2-0.

323 af Ronaldos 501 mål som professionel er scoret for Real Madrid, 118 for Manchester United, fem for Sporting Lissabon og 55 for landsholdet.

Selv om der på papiret burde være en stor forskel på Malmö FF og Real Madrid, virkede afstanden lille onsdag aften på udsolgte Swedbank Arena.

Hjemmeholdet kunne sagtens følge med og kom til flere gode muligheder. Det må dog ærgre træner Åge Hareide, at hans spillere i flere omgange forsømte at lave nøgleafleveringen på kontraangreb.

Selv efter Ronaldos scoring fortsatte Malmö med optimistisk spil. Holdet kunne dog have været bagud med 0-2 ved pausen alligevel, men overliggeren reddede de svenske mestre.

Et kvarter før tid var hjemmeholdet tæt på en udligning, men angriberen Markus Rosenberg headede bolden snert forbi mål efter et hårdt indlæg.

Kort efter blev betingelserne for en udligning endnu dårligere, da hjemmeholdets Víctor Yoshimar Yotún blev vist ud efter sit andet gule kort.

Det blev da også 2-0 til Real Madrid, da Ronaldo tæt under mål dirigerede et indlæg i nettet. Dermed har spanierne seks point for to kampe.

Det samme har Paris Saint-Germain, der på udebane vandt med 3-0 over ukrainske Shakhtar Donetsk.

Serge Aurier og David Luiz scorede PSG's to mål i første halvleg, mens Zlatan Ibrahimovic lukkede kampen i overtiden med sit mål til 3-0.

I de følgende to runder venter der nu topkampe i gruppe A mellem Real Madrid og PSG.

I gruppe C topper Benfica med maksimumpoint, efter at portugiserne imponerende sejrede med 2-1 over Atlético Madrid på udebane. Gruppens tidlige kamp onsdag endte 2-2 mellem Galatasaray og FC Astana.