Malmö-træner glæder sig til Zlatan: Det er et eventyr

Skrevet af admin

28/08/2015

Dagens topnyheder

Sportsligt set bliver det en næsten umulig opgave, men de svenske fodboldmestre i Malmö FF havde alligevel grund til at smile bredt efter Champions League-lodtrækningen torsdag aften.

Malmö FF blev parret med Real Madrid, Shakhtar Donetsk og frem for alt Paris Saint-Germain, der har byen Malmøs største fodboldnavn nogensinde, Zlatan Ibrahimovic, som den store stjerne.

- Det er som et eventyr. En romanforfatter kunne ikke have skrevet det bedre, siger Malmö-træner Åge Hareide til Sydsvenska Dagbladet.

- Byens søn forsvinder ud i verden og bliver en af de allerstørste, og nu kommer han hjem igen i Champions League. Det bliver helt specielt, lyder det fra Hareide.

Ligesom i sidste sæson, hvor Malmö kom i pulje med blandt andre Juventus og Atlético Madrid, var svenskerne ikke ligefrem tilsmilet af held ved torsdagens lodtrækningsseance i Monaco.

Men Hareide ser alligevel frem til mødet med nogle af Europa tungeste navne.

- Der findes grupper, der havde været lettere. Paris Saint-Germain og Real Madrid er uhørt gode hold, men det samme var Juventus og Atlético Madrid.

- Der findes intet varemærke, der er så forbundet med fodbold som Real Madrid. Det bliver en stor oplevelse for alle at spille dernede.

- Jeg er bare lidt irriteret over, at vi skal møde Shakhtar Donetsk, som jeg ikke har helt så meget styr på som de to andre, lyder det fra Åge Hareide.

Champions Leagues gruppespil begynder 15. september.

/ritzau/