Manager fyret på live-tv i pausen - se tv-indslaget her

Den tidligere Chelsea-stjerne var i BBCs studie som ekspert i forbindelse med transmissionen af Confederations Cup-kampen mellem Spanien og Nigeria - i sig selv ganske udramatisk. Men det ændrede en pressemeddelelse fra Brighton, Gustavo Poyets klub, på.

Championship-klubben Brighton valgte nemlig at sende en pressemeddelelse ud, mens Poyet sad i studiet og passede sin ekspert-tjans, hvoraf det fremgik, at klubben med øjeblikkelig virkning havde fyret manageren, som har været i klubben siden november 2009. I pressemeddelelsen stod der samtidig, at Poyet var orienteret om fyringen.

Men det var Gustavo Poyet bare ikke. En tydelig lamslået Poyet blev i pausen af kampen udspurgt af BBCs vært omkring pressemeddelelsen, men den nu forhenværende Brighton-manager havde svært ved at forstå, hvad der skete.

- Jeg har stadig ikke haft nogen kommunikation med klubben. Ingen sms, ingen email. Jeg har ikke modtaget noget. Jeg er formentlig den første til at være i denne position. Alle kan drage deres egen konklusion omkring den måde, som jeg er blevet informeret på af dig, sagde han.

- Jeg synes, BBC har en god historie, fordi det er ret overraskende, at en manager får sådan en meddelelse midt i et program. Det er virkelig trist. De har givet mig så meget, og de har gjort mig så stolt, fortsatte Poyet, som samtidig gjorde det klart, at han ville appellere fyringen og sætte sine advokater til at se på sagen.

- Ødelægger de min karriere? Vi får at se, det er for tidligt at sige. Jeg ser frem til at få det her afklaret, lød det fra Poyet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Den tidligere Tottenham- og Chelsea-spiller blev suspenderet fra sit job i maj, efter han nægtede at binde sig til klubben, da Brighton havde tabt playoff-semifinalen til Crystal Palace.

Siden har parterne holdt et møde, hvor de ikke kunne opnå enighed. Og det resulterede altså i en fyreseddel til Poyet søndag aften - til managerens store overraskelse.

Poyet blev manager i Brighton i november 2009, da klubben befandt sig i League 1.

Se tv-indslaget nedenunder......

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip