Manager langer ud efter Daniel Aggers kolleger

Skrevet af admin

02/12/2013

Dagens topnyheder

Liverpool-manager Brendan Rodgers er rasende over, at hans mandskab har indkasseret seks mål i holdets to seneste kampe i Premier League.

Søndag tabte holdet - uden Daniel Agger på banen - med 1-3 til Hull. For kun en uge siden lukkede Liverpool lige så mange mål ind, da det blev 3-3 i lokalopgøret mod Everton.

- Vi har indkasseret seks mål i to kampe. Vi må gøre det meget, meget bedre, og det må vi gøre allerede på onsdag, når vi møder Norwich på hjemmebane, siger Brendan Rodgers.

Daniel Aggers forsvarskollega Martin Skrtel var impliceret i to af Hulls scoringer, da han ændrede boldens retning, så den gik i mål.

Første gang var efter 20 minutter, da Hull kom foran med 1-0.

- To af målene fik vi selv sendt over stregen. Det var vi uheldige med. Vi gav bolden væk på et dumt sted på banen ved deres første scoring, siger Rodgers, der trods alt glæder sig over, at Steven Gerrard fik udlignet til 1-1 på et frispark.

Men så gik det galt igen midtvejs i anden halvleg, da David Meyler bragte Hull foran med 2-1.

- Vi forsvarede os ikke godt nok, da bolden kom ind i straffesparksfeltet. Vi var for langsomme og ikke aggressive nok i vores forsvarsspil.

- Deres tredje mål var igen et selvmål. Så det var ikke særlig godt, siger Brendan Rodgers.

Manageren harcelerer ikke kun over defensiven. Også spillerne længere fremme på banen får en skideballe.

- Hull-målmand Allan McGregor behøvede ikke at lave særlig mange redninger, og vi er ellers et hold, der har skabt mange chancer i denne sæson, siger Rodgers.

Liverpool-manageren giver ikke nogen forklaring på, hvorfor Daniel Agger ikke var i startopstillingen.

- Vi har som hold haft det svært forsvarsmæssigt, da vi har været nødsaget til at ændre en del.

- Vi har lavet mange ændringer i forsvaret denne sæson med skader og folk, der sidder uden for. Så det har heller ikke hjulpet os, siger Rodgers.

Liverpool indtager en fjerdeplads i Premier League med 24 point efter 13 spillerunder. Arsenal topper med 31 point.

/ritzau/Reuters