Manager lukker i om Magnussens kontrakt

Det står fast, at den danske racerkører Kevin Magnussen skal køre Formel 1 for McLaren i 2014. Nyheden kom frem torsdag eftermiddag.

Det er dog uvist, hvilke afgørende detaljer kontrakten indeholder. Er der for eksempel tale om en mangeårig kontrakt? Er der optioner i kontrakten, så den ene eller begge parter kan stoppe samarbejdet før tid eller forlænge den?

Kevin Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, vil ikke røbe detaljerne.

- Jeg kan ikke svare på kontraktens indhold, svarer hun på spørgsmålet om, hvorvidt der er optioner i kontrakten.

Spørgsmål: Er det kun en kontrakt for 2014, eller er der tale om en kontrakt på flere år?

- Det vil jeg ikke sige noget om på nuværende tidspunkt, lyder det fra manageren.

Det var fredag i sidste uge, at Kevin Magnussen for alvor nærmede sig sædet hos McLaren, hvor han bliver teamkammerat med 2009-verdensmesteren Jenson Button.

- Det er den dag, at jeg finder ud af, at der er 100 procent opbakning til Kevin fra McLarens side. Det var der, jeg fik en stærk indikation om det.

- For en ting er, hvad Kevin kan, men det har også handlet om, hvordan Perez (McLarens andenkører i år Sergio Perez, red.) har klaret sig i forhold til, om Kevin kunne få det sæde. Men i fredags følte jeg mig ret sikker på, at nu var det på plads, siger hun.

Onsdag aften meddelte Perez, at han stopper hos McLaren efter denne sæson, og dagen efter meddelte teamet, at kontrakten med Kevin Magnussen var på plads.

- Jeg havde et møde med McLaren i mandags, og så har jeg siddet og kigget kontrakt. Det har betydet meget at få den rigtige kontrakt for Kevin. Jeg skal kæmpe for, at han får det bedst mulige grundlag, både i forhold til teamet og sin fremtid, siger hun.

/ritzau/

Dagens Gossip