Manager: Pacquiao stopper boksekarrieren 9. april

Én kamp mere og så er det slut.

Sådan lyder meldingen fra den filippinske boksestjerne Manny "Pacman" Pacquiaos manager, Bob Arum, omkring fremtiden for bokseren.

- Vi snakkede meget seriøst, og han sagde "Bob, forhåbentlig er jeg i midten af maj blevet valgt som senator på Filippinerne, og på det tidspunkt kan jeg ikke længere bokse, fordi jeg skal fokusere på senatet, og der skal jeg være til stede".

Sådan lyder det fra Bob Arum efter en middag med Pacquiao i sidste uge, ifølge espn.com.

- Manny fortalte mig, at kampen 9. april vil være hans sidste kamp, siger Bob Arum.

Endnu er der ikke sat navn på modstanderen til kampen 9. april, der altså bliver Pacquiaos afslutning på en lang og glorværdig karriere i ringen.

Hans rekordliste hedder 57 sejre (38 på knockout), seks nederlag og to uafgjorte, og han har været indehaver af hele otte VM-titler gennem karrieren - vel at bemærke i flere forskellige vægtklasser.

Den seneste kamp var i maj 2015, hvor filippineren deltog i verdens økonomisk største boksekamp mod amerikaneren Floyd Mayweather. Den vandt sidstnævnte på point.

Angiveligt kunne Mayweather hæve omkring en milliard kroner for kampen, mens Pacquiao måtte "nøjes" med 700 millioner kroner.

Manny Pacquiao har været medlem af kongressen i hjemlandet siden 2010, og i september i år meddelte han, at han stiller op til senatsvalget i maj 2016.

/ritzau/

Dagens Gossip