Manageren er i drømmeland efter endnu en Leicester-sejr

De gjorde det igen. Leicesters sensationshold indtager førstepladsen i Premier League efter endnu en sejr mandag. Denne gang over sidste sæsons mestre fra Chelsea.

Manager Claudio Ranieri har utroligt svært ved at forstå, at Leicester fører Premier League næsten halvvejs igennem sæsonen.

- Det er en magisk periode, men vi må fortsætte det hårde arbejde, for jeg ønsker ikke at vågne. Jeg ønsker at fortsætte drømmen sammen med vores fans, siger Leicester-manageren ifølge nyhedsbureauet NTB efter kampen.

Italieneren insisterer på at beholde begge ben på jorden. Derfor snakker man heller ikke om mesterskabet i Leicester.

- Jeg sagde til spillerne efter kampen, at vi kun behøver fem point mere for at opnå vores mål. Vores mål var fra starten af sæsonen, at vi skulle sikre os overlevelse i Premier League.

- Når vi 40 point er vi reddet, og så kan vi sætte os nye mål, siger Claudio Ranieri.

Manageren sender en hilsen til Leicesters fans. Ifølge Ranieri spiller de ekstatiske Leicester-tilhængere en stor rolle i Leicesters succes.

- Det var en elektrisk kamp i dag. Uden vores fans er vi et normalt hold, men vi glæder os over, at fansene hjælper os på vej. De fortsætter med at drømme, men vi må holde benene på jorden, siger Ranieri.

De forsvarende mestre fra Chelsea er efter kampen kun et enkelt point over nedrykningsstregen i Premier League.

Leicester fører med 35 point efter 16 runder. 14 ud af 23 hold, der har toppet Premier League efter 16 runder, er blevet mestre.

Ingen hold, som har toppet Premier League efter 16 runder, er nogensinde endt uden for top fire.

/ritzau/

Dagens Gossip