Manchester City bryder Bayerns suveræne stime

Efter imponerende 10 sejre i træk i Champions League måtte Bayern München tirsdag forlade banen uden point.

Topopgøret i gruppe D mod Manchester City endte 3-2 til englænderne, som dermed blev de første til at slå sidste års mestre siden kvartfinalerne i den seneste udgave af turneringen.

Begge hold var inden kampen sikret avancement til 1/8-finalerne i foråret, og tirsdagens resultat betyder, at Bayern München beholder førstepladsen foran englænderne.

Det lignede ellers, at hjemmeholdet ville fortsætte sin stime af sejre.

Allerede efter et lille kvarter af kampen var de regerende Champions League-mestre foran 2-0 på mål af først Thomas Müller og dernæst Mario Götze.

Manchester City, der startede med flere profiler på bænken, bragte spænding tilbage i opgøret, da spanske David Silva reducerede efter en halv times spil.

På ganske få minutter i anden halvleg blev opgøret så vendt på hovedet. Først udlignede Aleksandar Kolarov på straffespark, og tre minutter senere gjorde James Milner det til 3-2 til gæsterne.

Den resterende del af kampen bød på særdeles god underholdning og store chancer i begge ender.

Men flere mål blev det ikke til.

I den anden kamp i gruppen spillede tjekkiske Viktoria Plzen 2-1 mod CSKA Moskva i et sandt drama.

I de døende minutter scorede tjekkerne sejrsmålet, som betyder, at de er klar til Europa League i foråret. Var kampen endt uafgjort, havde CSKA Moskva sluttet på den afgørende tredjeplads.

/ritzau/

Dagens Gossip