Manchester City henter premieresejr i Newcastle

17/08/2014

Den forsvarende engelske mester, Manchester City, er på tavlen med tre point efter sæsonpremieren.

I udekampen mod Newcastle blev det til en sejr på 2-0 efter et mål i hver halvleg.

For City var en det en klassisk premierekamp set i det lys, at holdet kun i glimt foldede sig ud offensivt.

I den anden ende havde Newcastle også sine muligheder for at score. Men med alt lagt sammen kunne der ikke pilles ved den City-sejren, selv om hjemmeholdet pressede for udligning ved 0-1 i slutfasen.

Den spanske offensivspiller David Silva revancherede sig for et skuffende VM ved at grundlægge sejren med målet til 1-0 seks minutter før pausen.

Den bosniske angriber Edin Dzeko fandt Silva i venstre side af straffesparksfeltet, og spanieren scorede med en afslutning uden for den hollandske målmand Tim Kruls rækkevidde.

City gjorde ikke det store for at udbygge føringen i anden halvleg, og i slutningen var Newcastle i et par situationer tæt at sikre sig uafgjort.

Den indskiftede spanier Ayoze Pérez var tættest på, men hans afslutning seks minutter før tid gik lige forbi.

I stedet cementerede City sejren i kampens overtid ved den indskiftede Sergio Agüero. Argentineren scorede i to forsøg.

Allerede i næste spillerunde kommer City på en vanskeligere test, når holdet tager imod Liverpool næste mandag.