Manchester City henter stærk argentiner i Valencia

Valencia-forsvareren Nicolás Otamendi skal i de kommende fem sæsoner tørne ud for Manchester City.

Det oplyser den engelske klub på sin hjemmeside torsdag.

Den stærke argentiner har de seneste uger været kædet sammen med et skifte til enten Manchester City eller Manchester United, som begge ønskede at tilknytte ham, men det blev altså førstnævnte, der løb med underskriften.

- Jeg er her for gøre mit bedste, at kæmpe kamp efter kamp for at løfte City til det højeste niveau så længe som muligt, og jeg håber, vi vil være i stand til at vinde adskillige pokaltitler og ligatitler, siger Otamendi til Manchester Citys hjemmeside.

Også Manchester City-manager Manuel Pellegrini er begejstret for nyerhvervelsen.

- Nicolás Otamendi var indiskutabelt den bedste forsvarsspiller i La Liga (Primera Division, red.) i sidste sæson, så naturligvis er jeg glad for at få tilført sådan en spiller, lyder det fra Pellegrini.

Ingen af klubberne oplyser noget om transfersum, men i de engelske medier er der blevet gisnet om, at Manchester City har måttet hoste op med et beløb i omegnen af 335 millioner kroner for at få fingrene i Otamendi.

Argentineren kom til Valencia i begyndelsen af 2014 efter flere år hos FC Porto, og i Spanien udviklede han sig hurtigt til en stor profil.

Det har nu sikret ham en kontrakt med Manchester City, som tidligere på sommeren også har købt Raheem Sterling i Liverpool og Fabian Delph i Aston Villa.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip