Manchester City holder snor i Liverpool i toppen

Hidtil i Premier League-sæsonen har Manchester City vist skræmmende styrke på hjemmebane, hvor holdet stadig ikke har tabt point.

På udebane har holdet haft det sværere, men den storsatsende klub viste lørdag, at den også kan folde sig ud på fremmede græsplæner. Besøget hos Fulham kastede således en sejr på 4-2 af sig.

I første omgang kom det altså ikke negativt til udtryk, at holdets topscorer, Sergio Agüero, sidder udenfor med en skade indtil engang i 2014. I hans fravær var det først spillere fra mere defensive geledder, der tog over.

Midt i første halvleg sørgede Yaya Touré for 1-0 efter et frispark, og kort før pausen forvandlede Vincent Kompany stillingen til 2-0 fra klos hold.

Det lignede en tidlig afgørelse, men kort efter pausen bragte Kieran Richardson fornyet spænding ind i kampen med scoringen til 1-2.

Og det blev værre for titelkandidaten, da Kompany fandt nettet for anden gang i kampen. Men denne gang var det i eget net, og så var stillingen lige.

City slap dog for et nyt dumt pointtab. Den indskiftede Jesús Navas sendte 3-2-målet i kassen fra en svær vinkel, og siden cementerede en anden indskifter i form af James Milner til 4-2.

Dermed ligger Manchester City på andenpladsen, ét point efter Liverpool, men både Arsenal og Chelsea har mulighed for at glide forbi, når de tørner sammen i London-derbyet mandag aften.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip