Manchester City knuser Tottenham med tenniscifre

24/11/2013

Sergio Agüero og Manchester City udspillede på alle måder Tottenham søndag eftermiddag i Premier League.

Hjemme på Etihad Stadium gav City-spillerne sine egne fans lidt af en oplevelse med en sejr på 6-0 over gæsterne fra London, der var uden Christian Eriksen, som døjer med en ankelskade.

Opgøret var kun 15 sekunder henne, da hjemmeholdet bragte sig foran med 1-0 ved Jesús Navas.

Bolden blev lagt tilbage til Tottenham-målmand Hugo Lloris, der sparkede den lige ud i fødderne på Aguero. Lloris fik pareret det efterfølgende skud ud til Navas, der fra en spids vinkel bankede bolden over i målhjørnet til 1-0.

Så var kampen ellers skudt i gang, og det blev kun værre og værre for Tottenham, der ellers har fået en udmærket indledning på sæsonen.

Hugo Lloris var også impliceret i 2-0-målet efter godt en halv time, hvor Alvaro Negredo fik blokeret et skud på målstregen. Bolden slog ud på Sandro, der blev noteret for et selvmål.

Negredo fik i anden halvleg sit navn på måltavlen, da han efter 55 minutters spil øgede til 5-0 efter en fremragende aktion. Først snød han gæsternes Michael Dawson med et træk, før han lagde bolden over i målhjørnet.

Sergio Agüero havde forinden nettet to gange i en fremragende kamp af den argentinske angriber.

I overtiden lukkede Jesús Navas opgøret med sin anden scoring i kampen.

Med sejren rykker Manchester City op fjerdepladsen i Premier League med 22 point. Tottenham har 20 point på ottendepladsen - endda med en negativ målscore på 9-12.