Manchester City sender Schmeichel ud af Liga Cuppen

17/12/2013

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel er sammen med Leicester færdig i den engelske Liga Cup.

Tirsdag aften tabte holdet fra den næstbedste engelske fodboldrække hjemme med 1-3 til Manchester City i kvartfinalen.

Schmeichel, der har en fortid hos netop Manchester City, havde en række fine redninger undervejs - blandt andet fra Jack Rodwell og Edin Dzeko - men i sidste ende var Premier League-holdet et niveau bedre end værterne.

Aleksandar Kolarov bragte City foran 1-0 på et frispark, og kort før pausen gjorde Dzeko det til 2-0, hvilket reelt afgjorde opgøret.

Tidligt i anden halvleg scorede Dzeko til 3-0, og så handlede det for Leicester om at begrænse nederlagets størrelse.

Det gjorde værterne ganske fint, eftersom det lykkedes Lloyd Dyer at reducere til 1-3 med lidt under et kvarter igen.

Men Leicester, som bejler til en oprykningsplads, må indse, at der er et stykke op til de bedste hold i England. City stillede endda ikke op i stærkeste opstilling.

Det gjorde Chelsea heller ikke, og måske det var skyld i 1-2-nederlaget ude til Premier League-kollegerne fra Sunderland i tirsdagens anden kvartfinale.

Chelsea førte med 1-0 indtil et par minutter før tid, hvor hjemmeholdets italienske indskifter Fabio Borini udlignede til 1-1. Og i den forlængede spilletid slog en anden Sunderland-indskifter til.

Sydkoreanske Ki Sung-Yueng scorede i det 118. minut det afgørende 2-1-mål til stor skuffelse for Chelsea-manager José Mourinhos tropper.