Manchester City slår Solskjærs Cardiff

18/01/2014

Manchester City vandt 4-2 mod Ole Gunnar Solskjær og Cardiff hjemme på Etihad Stadium.

Dermed hænger City på i toppen af Premier League, hvor holdet har et enkelt point op til Arsenal på duksepladsen.

Ole Gunnar Solskjær har derimod ikke fået den bedste start som manager for Cardiff. Nordmanden har tabt begge Premier League-opgør, hvor han har stået i spidsen for den walisiske klub.

Inden kampen havde Manchester City vundet samtlige 10 hjemmekampe i denne sæson, og allerede efter et kvarter kom hjemmeholdet først på måltavlen.

Spanieren David Silva driblede i feltet, og han fandt bosnieren Edin Dzeko, der på forunderlig vis skovlede bolden ind over stregen, selv om flere Cardiff-spillere var tæt på at redde den sløje afslutning.

Manchester City formåede dog ikke at punktere kampen trods et lille overtag, og i stedet udlignede Cardiff efter knap en halv time.

Englænderen Craig Noone snød den rutinerede Vincent Kompany, før han køligt udplacerede landsmanden Joe Hart i City-målet.

Hjemmeholdet svarede hurtigt igen, og tre minutter senere var de lyseblå atter i front.

Efter en omstilling havnede bolden for fødderne af Jesús Navas, der med en inderside fik sendt bolden i mål til pausestillingen 2-1.

Kampen blev lukket et kvarter før tid, da ivorianeren Yaya Toure efter et sololøb og en et-to-kombination på kanten af feltet sikkert sendte bolden fladt i mål med venstrebenet til 3-1.

Få minutter senere scorede den indskiftede Sergio Agüero til 4-1 efter nogle fremragende driblinger i feltet.

Det lykkedes Fraizer Campbell at reducere for gæsterne i overtiden.

Andreas Cornelius var ikke i kamptruppen for Cardiff.

I Norwich endte kampen mellem kanariefuglene og Hull City med 1-0 til hjemmeholdet på et mål scoret kort før tid.