Manchester City slagter Sevilla efter chokstart

03/11/2015

Efter en skidt start på Champions League-kampagnen i denne sæson spillede Manchester City sig tirsdag aften videre fra gruppespillet.

Det stod klart, efter at englænderne ude vandt 3-1 over Sevilla, som blev kørt fuldstændig over af en engelsk chokstart.

Dermed topper Manchester City gruppe D med ni point, og kan ikke længere hentes af Sevilla, da City er bedst i indbyrdes kampe.

Nederlaget betyder, at Sevilla ligger med tre point, men da Juventus med otte point måtte nøjes med uafgjort mod Borussia Mönchengladbach, så kan Sevilla endnu ikke dømmes helt ude.

Michael Krohn-Dehli var henvist til bænken hos Sevilla, og Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini, havde på forhånd nævnt, at han frygtede Sevillas hjemmebane, Ramón Sánchez Pizjuán, hvor stemningen normalt pisker Sevilla frem.

Der var dog ikke meget at frygte fra kampens begyndelse. For gæsterne blæste nærmest både stadion samt Sevilla-spillerne omkuld.

Allerede efter syv minutter bragte englænderne sig foran, da bolden efter fikse kombinationer endte hos Raheem Sterling, som sikkert scorede.

City pressede på og angreb videre, og tre minutter senere blev det 2-0. Et hovedstød fra Wilfried Bony blev halvklaret af Sevillas målmand Sergio Rico, og bolden endte hos Fernandinho, som headede bolden i mål.

Sevilla kom sig efter chokstarten, og efter 25 minutter reducerede Benoît Tremoulinas på et hovedstød, men ti minutter senere gik det galt igen, da Bony i feltet sparkede City foran 3-1.

Noget skulle der ske, og Michael Krohh-Dehli blev sendt på banen fra begyndelsen af anden halvleg i stedet for Vicente Iborra, og danskeren distribuerede med det samme bolden fornemt rundt.

Sevilla havde dog svært ved at ændre kampen og spille sig til store chancer mod et godt organiseret City-mandskab, der vel vidende, at kvalifikationen videre fra gruppespillet var i hus, ikke behøvede at satse.

I gruppens andet opgør tog Borussia Mönchengladbach hjemme imod Juventus. Her var danske Andreas Christensen vanen tro med fra start i tyskernes forsvar.

Hjemmeholdet fik en perfekt start og kom foran 1-0 efter 18 minutter, da Fabian Johnson udplacerede Gianluigi Buffon i Juventus-målet, men Stephan Lichtsteiner udlignede fornemt efter oplæg fra Paul Pogba kort før pausen.

Kort inde i anden halvleg fik Juventus' Hernanes rødt kort for en grov tackling, og Juventus måtte nøjes med et point.