Manchester City sled hårdt for sejren mod Watford

25/01/2014

Manchester City avancerer til femte runde af FA Cuppen efter en pligtsejr over Watford på hjemmebane.

Storholdet var ellers nede med 0-2, men på en stærk anden halvleg kæmpede Manchester City sig tilbage og vandt kampen 4-2.

Watford ligger nummer 15 i The Championship, og mod et stærkt Manchester City-hold, der blandt andet havde Yaya Toure, Jesús Navas og Sergio Agüero i startopstillingen, var det svært at forestille sig, at udeholdet ville have chancen for at overraske.

Men de undertippede gæster skulle dog vise sig at være farligere end forventet.

Efter 20 minutter bragte den tidligere italienske ungdomslandsholdsspiller Fernando Martin Forestieri Watford foran.

Knap 10 minutter senere blev der for alvor tændt for håbet om en pokaloverraskelse, da angriberen Troy Deeney bragte Watford foran med pausestillingen 2-0.

Sergio Agüero reducerede for Manchester City efter en time, og så øjnede storfavoritterne for alvor håb.

Efter 79 minutter kunne Watford ikke holde stand mere, da Sergio Agüero scorede sit andet mål i kampen til udligning 2-2.

Tre minutter før tid scorede Aleksandar Kolarov sejrsmålet, og City slap dermed med skrækken om en omkamp i en i forvejen tætpakket kampkalender.

I overtiden lykkedes det tilmed Sergio Agüero at fuldende sit hattrick med kampens sidste mål til 4-2.

I Cardiffs udekamp mod Bolton fik Andreas Cornelius en sjælden plads i startopstillingen, men den danske angriber formåede ikke at gøre stort væsen af sig.

I pausen blev Cornelius erstattet med Fraizer Campbell, og det skulle vise sig at være en god idé. Efter fem minutter på banen sendte englænderen Cardiff i front, da han scorede til slutresultatet 1-0.