Manchester City-træner frygter Krohn-Dehlis hjemmebane

Manchester City løber tirsdag ind på Ramón Sánchez Pizjuán til mødet med Sevilla i Champions League.

Sevillas hjemmebane er kendt for at byde på kog under kedlen, når de andalusiske fodboldfans gør alt, hvad de kan, for at støtte de lokale fodboldhelte med danske Michael Krohn-Dehli i truppen.

For Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini, er Sevillas hjemmebane ikke en ukendt størrelse, da Pellegrini tidligere har trænet Villarreal, Real Madrid og Malaga i Primera Division.

- Sevilla har et fantastisk stadion, hvor der altid er en stor atmosfære, og de har nogle fantastiske spillere. Vi ved, at vi skal møde et hold, som spiller virkelig godt, siger Pellegrini ved pressemødet før kampen ifølge Reuters.

Han fik opbakning fra Citys Nicolas Otamendi, der har en fortid i Valencia.

- På hjemmebane sætter Sevilla modstanderne under meget pres, og hold, der møder op her, skal leve op til deres bedste niveau, siger Otamendi.

Efter en dårlig start på Champions League, hvor Manchester City tabte til Juventus i første runde, kan City kvalificere sig videre fra gruppespillet, hvis det bliver til sejr over Sevilla, mens Juventus samtidig vinder over Borussia Mönchengladbach i gruppe D.

Pellegrini har da også tænkt sig at gå efter sejren i Spanien.

- Vi har ikke tænkt os at spille på uafgjort, vi vil fra kampens start forsøge at vinde, siger Pellegrini.

Manchester City møder op til opgøret uden fire profiler, da Sergio Agüero, David Silva, Samir Nasri og Pablo Zabaleta fortsat er ude med skader.

/ritzau/

Dagens Gossip