Manchester City vandt med besvær over oprykker

Manchester City vandt hjemme 2-0 over oprykkerne fra Hull. Det var dog ikke nogen let sejr for favoritterne, og hjemmeholdet måtte slide for de tre point.

Kampen fik en livlig start, og især Hull City havde to nærgående forsøg, som gik lige forbi. Oprykkerne fik også bolden i mål en enkelt gang, men Hull-spilleren var offside, og dermed kunne holdene gå til pause med 0-0.

Fra anden halvlegs start skiftede hjemmeholdet den spanske angriber Àlvaro Negredo ind i stedet for Edin Dzeko, og det skulle vise sig at være en god idé. Spanieren fik nemlig hurtigt en god mulighed, men svigtede i første omgang. Der skulle dog ikke gå længe, før der igen var bud efter panden på Negredo, og denne gang headede han så Manchester City sikkert i front.

1-0-målet kom efter et flot Manchester City-opspil, hvor et præcist indlæg fra højrebacken Pablo Zabaleta endte i panden på Negredo.

Hull havde også i anden halvleg optræk til nogen gode muligheder, men uden dog at blive rigtige farlige.

Med to minutter igen fik hjemmeholdet et frispark på kanten af feltet og for anden gang i sæsonen scorede Manchester Citys anfører, Yaya Toure, direkte på frispark, da han suverænt satte bolden ind under overliggeren uden chance for Hull-keeperen.

Med sejren er Manchester City nu oppe på seks point efter tre kampe i Premier League. I sidste weekend måtte de højst overraskende indkassere et nederlag til en anden oprykker, da man i Wales tabte 2-3 til Cornelius og Cardiff.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip