Manchester City var for stærke for Swansea

01/01/2014

Swansea fulgte med i en times tid, men så kunne waliserne ikke længere modstå Premier League-topholdet fra Manchester City hjemme på Liberty Stadium.

Med to mål inden for otte minutter sikrede City sig en 3-2-sejr i årets første fodboldkamp i engelsk fodbold.

Dermed fik Swansea ikke den start på 2014, som manager Michael Laudrup havde håbet på, mens Manchester City fortsætter den gode form med otte sejre og én uafgjort i de seneste ni ligakampe.

Fernandinho åbnede scoringen for gæsterne efter et kvarter med et skud fra kanten af feltet.

Bagud 0-1 prøvede Swansea at presse spillet længere frem, og det lykkedes faktisk at få lidt bedre fat i kampen.

Efter et par gode tilbud fik Wilfried Bony udlignet kort før pausen, da han nåede højest i en hovedstødsduel med Pablo Zabaleta.

Swansea mistede en skadet Pablo Hernandez allerede tidligt i første halvleg og måtte slide for at holde Manchester City på afstand af Gerhard Tremmels mål.

Et kvarter efter pausen brast digerne dog, da Yaya Touré fik udlignet fra en halvspids vinkel, og kort efter slog Aleksandar Kolarov sejren fast efter en solotur på en halv banelængde.

Bony sørgede for lidt spænding, da han reducerede kort før tid, men det var kun et pyntemål.

Manchester City rykker med sejren for en stund op på Premier Leagues førsteplads med 44 point for 20 kampe.

Holdet er desuden ligaens suverænt mest scorende hold med 57 mål i 20 kampe.