Manchester City ydmyger bundhold med 7-0

02/11/2013

Det endte med en regulær afklapsning for Norwich, da bundholdet lørdag tabte med hele 0-7 på udebane til Manchester City i Premier League.

Den normale førstekeeper Joe Hart var sat af hos City, efter at den 26-årige engelske landsholdsmålmand har lavet en del brølere på det seneste.

I stedet stod reservemålmanden Costel Pantilimon på mål for City, og rumæneren holdt buret rent.

Størstedelen af Citys mål faldt allerede i første halveg, hvor holdet kom foran med hele 4-0.

Det første mål blev skabt af David Silva og Sergio Agüero, men udeholdets Bradley Johnson blev noteret for at rette bolden ind i eget net til slut. Der var kun spillet et kvarter.

Spanske David Silva scorede selv til 2-0 efter 20 minutter, og fem minutter senere øgede serberen Matija Nastasic med et hovedstød til 3-0 til det overlegne hjemmehold.

Angriberen Alvaro Negredo afgjorde reelt kampen med målet til 4-0 inden pausen, men City var ikke færdige med målfesten.

I anden halvleg scorede midtbanespilleren Yaya Touré, Sergio Agüero og den indskiftede angriber Edin Dzeko.

City har 19 point efter 10 kampe, hvilket rækker til en fjerdeplads i Premier League.