Manchester United-forsvarer ramt af en blodprop

Den engelske forsvarsspiller Phil Jones er ramt af en blodprop, og Manchester United-spilleren forventes derfor ude af spillet i mindst de kommende tre uger.

Det oplyser Manchester United på klubbens hjemmeside.

Den 23-årige midterforsvarer har spillet i Manchester Uniteds optakt til denne sæson, men han var ikke med i lørdagens 1-0-sejr over Tottenham.

- Det er nu blevet afsløret, at Jones har mild trombose, og blodproppen har tvunget ham til at være ude af spillet i starten af sæsonen. Som en konsekvens forventes midterforsvareren at misse de to playoff-kampe i Champions League mod Club Brügge, skriver Manchester United på klubbens hjemmeside.

Phil Jones spillede i Blackburn som ungdoms- og seniorspiller, og han skiftede i 2011 til Manchester United.

Han er både blevet benyttet som forsvarer, højre back og midtbanespiller i karrieren, men det er i forsvaret, han har slået sit navn fast både i United og på det engelske landshold.

Han har repræsenteret England på flere ungdomslandshold, og han fik debut på det engelske landshold den 7. oktober 2011.

Phil Jones er foreløbig noteret for 17 A-landskampe for England, og flere iagttagere har tidligere kaldt ham fremtidens anfører for England.

/ritzau/

Dagens Gossip